Tarieven

 


LAAGSEIZOEN

90 euro/nacht.  Minimumverblijf van 5 nachten. Korting van 10% indien u zelf bedden/linnengoed voorziet.  Korting bespreekbaar bij langer verblijf.

Eindschoonmaak: 90,00 euro per verblijf (verplicht)
Toeristenbelasting (2022): 1,55 euro p.p.p.n

Laagseizoen: januari, februari, maart, november, december, met uitzondering van schoolvakanties in Nederland en België

TUSSENSEIZOEN

100 euro/nacht.  Minimumverblijf van 5 nachten.  Korting van 10% wanneer u zelf bedden/linnengoed voorziet.  Korting bespreekbaar bij langer verblijf.

Tussenseizoen: april, mei, juni, september, oktober

Eindschoonmaak: 90,00 euro per verblijf (verplicht)
Toeristenbelasting (2022): 1,55 euro p.p.p.n

HOOGSEIZOEN

110 euro/nacht.  Minumum verblijf van 7 nachten.  In-uitchecken op vrijdag. Korting van 10%  indien u zelf bedden/linnengoed voorziet.

Eindschoonmaak: 90,00 euro per verblijf (verplicht)
Toeristenbelasting (2022): 1,55 euro p.p.p.n.

Hoogseizoen: juli- augustus en schoolvakanties Nederland en België

 

Wenst u een aangepast prijsvoorstel? Neem gerust contact met ons op!

 

INBEGREPEN IN DE HUURPRIJS

Water, gas, elektriciteit, draadloos internet, kruiden, vaatwastabletten, wc-papier,  vuilniszakken, streekinfo, fiets- en wandelkaarten, twee kinderstoelen op aanvraag

EXTRA SERVICES

  • Badlinnen: 9,00 euro p.p.

WAARBORG

250 euro waarborg per huurperiode, te betalen op rekening ten laatste 7 dagen voor aankomst, of cash bij aankomst bij late boeking.

RESERVEREN

Na reservering plaatsen we de woning en huurperiode “in optie” voor u. Na ontvangst van uw betaling is de reservering definitief. Bij uitblijven van een betaling (meer dan 2 dagen na de reserveringsdatum) vervalt de optie en kan de woning aan een andere gast worden verhuurd.

HUURVOORWAARDEN

Bij bevestiging van reservering en betaling van het voorschot, aanvaardt de huurder automatisch de geldende huurvoorwaarden.

AANKOMST & VERTREK

Bij verwelkomen u op het besproken tijdstip (vanaf 16u00, of tenzij anders aangevraagd) op de dag dat de huurperiode aanvangt. Bij vertrek dient de woning bezemschoon en in respectvolle staat vrij te zijn om 11u00. De waarborg wordt na controle zo snel als mogelijk teruggestort.

ANNULERING

Bij annuleringen tot 30 dagen voorafgaand aan de huurperiode wordt 30% van de totale huursom in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen de 30 dagen voorafgaand aan de huurperiode wordt 100% van de totale huursom in rekening gebracht.

Huisdieren zijn niet toegelaten. Binnen geldt een rookverbod.